Mindfulness til grupper

Mindfulness til grupper


Kunne I tænke jer at prøve mindfulness på jeres arbejdsplads? Har I mange skift i løbet af dagen og glipper nærværet over for jer selv og hinanden en gang i mellem?


Som gruppe kan det være givtigt at tune ind på hinanden i fælles positive oplevelser. Nogle gange gør det lille øjeblik af nærvær og den skærpede evne til at tune ind på hinanden den store forskel. Ydermere vil oplevelsen af, at sætte tempoet ned for en stund være kærkommen for langt de fleste, som befinder sig på en arbejdsplads med højt tempo.


Mindfulness kan afhjælpe stress på arbejdspladser, men er ikke noget "vidundermiddel", som med et trylleslag løser alle stressproblemer. Årsagen til stress på arbejdspladser er oftest en kompleks størrelse, hvor man har størst chance for at finde kilden i arbejdsmiløjet og i et samspil mellem miljø og den/de enkelte medarbejdere.

Det mindfulness kan gøre for grupper er, at man bliver opmærksom på sig selv, lærer at finde ro i kroppen (selv med hektiske omgivelser), skærpe koncentration og fokus, øget opmærksomheden og accepten af skift, samt bedre nærvær i forhold til hinanden med udgangspunkt i positive fællesoplevelser.


Jeg tilbyder mindfulnessforløb med oplæg og guidning til både større og mindre grupper. Alle forløb foregår på arbejdspladsen og vil oftest være af 1 times varighed. Man kan vælge mellem et introforløb af en times varighed eller fortløbende guidninger. Til alle forløbende tilbyder jeg en evaluering til både ansatte og arbejdsgiver.Mindfulness for børn og forældre på Indre Østerbro


Henvender sig til børn i alderen  7-12 år og deres forældre i "Det Åbne Rum" på Østbanegade 13 på Østerbro. Der er plads til 10 personer på holdet.Hensigten med mindfulness for børn og forældre er at skabe et nærvær  i mellem barn og voksen. Et nærvær, hvor man med venlig nysgerrighed kan mærke sig selv og samværet med sit barn/forælder. Øvelserne henvender sig både til barnet, til den voksne og som makkerpar, og de består af lette fysiske øvelser, vejrtrækningsøvelser og nærværsøvelser.


Jeg har arbejdet med børn i mere end 20 år, heraf de 16 år i folkeskolen, og vil meget gerne give børn oplevelsen af, hvordan de selv kan finde ro og balance i en hverdag, som kan kræve meget. Sammen med sin far eller mor kan man få en helt særlig oplevelse af samhørighed og nærvær, og øve sig i at tune ind på de fine og stille øjeblikke i livet. Det koster kr. 150,- for barn og voksen pr. gang. Tilmelding sker via SMS til 4081 1913 og betaling via MobilePay på til samme nr. Se gerne mere på Facebooksiden "Mindfulness for børnpå Indre Østerbro" og se også gerne den søde video med Laust og Suleima, som fortæller om "det der mindfulness".


"Dejlig start på dagen, som jeg kunne mærke gjorde en forskel."

                           

                                               - Rodrigo, Team FFT København

"Lea skaber et rum med plads til kvalitetstid, fokus

og ro for min datter og jeg. Det er jeg hende dybt

taknemmelig for. Lea er yderst nærværende og

skaber en god fælles oplevelse for os. Og så elsker

jeg, når Lea fortæller."

          - Maria

unsplash