Parterapi

IMAGO parterapi


Jeg har gennem min uddannelse som psykoterapeut allerede en god basiserfaring ift. parterapi, men via Imagouddannelsen har jeg kunne specialisere mig yderligere til at håndtere de spændende dynamikker, der opstår i parterapien.


Imago er en verdensomspændende organisation, som med en gennemarbejdet metode har hjulpet millioner af par verden over. Imago relationsterapi handler i høj grad om kontakt mellem to mennesker og om at gøre kontakten mærkbar og tydelig igen, når den forsvundet og det skaber tilbagevendende frustrationer for parret.


Vores valg af partner er ubevidst forbundet med det indre billede, vi skabte af vores forældre i barndommen. Dette billede kaldes Imago´et. Vi søger en partner, der kan forløse de frustrationer, som blev udløst i barndommen ved umødte behov. Og når vi føler at disse umødte behov heller ikke bliver mødt hos vores partner i voksenlivet, så vil det uundgåeligt skabe reaktivitet og frustrationer.


Imago Relationsterapi hjælper par til at forstå hinandens umødte behov gennem en særlig form for dialog, der indeholder fortælling, spejling, anerkendelse og indlevelse, som alle er vigtige elementer for at gøre op med negative mønstre i parforholdet. Terapien arbejder hen imod indbyrdes forståelse og en accept af hinandens forskelligheder og ligheder.


I er hjerteligt velkomne til at kontakte via mail eller

telefon, hvis I tænker at Imago parterapi kunne være

noget for jer og gerne vil høre mere.
 

      "Imagoterapien er øjenåbnende, og Lea er en erfaren og sikker terapeut,

hvor min kæreste og jeg følte os i helt sikre hænder.

Gennem Imagoterapien fik vi løst op for det fastlåste i vores parforhold. 

Vi oplevede at tale sammen med fornyet kærlighed, og vi kunne se os 

selvdybere og klarere end nogensinde før. Lea etablerede et rum, hvor vi 

kunne være skrøbelige uden at frygte noget, og vi står i dag meget 

stærkere sammen. Lea har mine bedste anbefalinger!"


                                                  - Poul

unsplash