Psykoterapi

Psykoterapi


Der kan være mange forskellige årsager til at opsøge et terapeutisk forløb. Det kan være et gennemgående livstema, en udefrakommende belastning eller en akut opstået situation. Jeg kan hjælpe dig, hvis du ønsker at tage hånd om dine udfordringer og hvis du gerne vil forstå dig selv bedre i områder af livet, som skaber tilbagevendende frustration.


Jeg kan tilbyde dig et fortroligt rum, hvor vi tager afsæt i din unikke situation, og med afsæt i forståelsen kan vi sammen finde handlemuligheder, som virker for dig. Kort sagt, finde den retning som du ønsker for dit liv...


I menuen ovenover ser du et udpluk af nogle generelle, terapeutiske områder som jeg jævnligt arbejder med, men har du andre udfordringer, så tøv ikke med at kontakte mig, da jeg arbejder bredt og også gerne henviser til dygtige kolleger i mit netværk.

På grund af en personlig krise gik jeg over et halvt år jævnligt hos Lea,efter anbefaling af en klient. det har jeg bestemt ikke fortrudt. Lea er først og fremmest et varmt, empatisk og lyttende menneske, og en meget dygtig psykoterapeut, der formår at møde en lige præcis, hvor man er.


- Dorte 50 år

unsplash